مشاوره حقوقی رایگان - فروش شرایطی خودرو

باسلام من یه خودرو فروختم به صورت شرایطی 40 روزه که درقول نامه دستی نوشته ام طی مدت 40 روز مبلغ طی شده را پرداخت شود..الان بعدپایین 44 روز هنوز هیچ پولی دریافت نکرده ام وشکایت کردم که درخواست فسخ قرارداد کردم که قصدم اینه خودرو برگردونم. سوالم اینه که ماشین میتونم دوباره سوار بشم یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

سميرا مويدي

سميرا مويدي :

استان :

اگر ضمانت اجرای عدم پرداخت در قولنامه حق فسخ باشد، بله میتوانید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام یاتوجه به اینکه ثمن موجل بوده ابتداعاباید الزام خریدار رابه پرداخت ثمن از دادگاه درخواست کنید وسرانجام می توانید فسخ کنید