مشاوره حقوقی رایگان - شکایت نامه اعاده حیثیت

با سلام، چند سال پیش خواستگاری داشتم که بهم علاقه مند بودیم ولی مادرش توی مراسم خواستگاری دعوا راه انداخت و همچی بهم خورد، الان پنج سال گذشته ولی آقا پسر حاضر نیست کوتاه بیاد و اصرار داره به ازدواج، از طرفی هم مادرش به هر بهانه ای آبروریزی راه میندازه توی محله فامیل و... پدر من شخص محترم و سرشناسیه بهمین خاطر این خانم از پسرش حق سکوت میگیره تهدید میکنه که اگه به حرفام گوش ندی میاد و آبروی منو خانوادم رو میبره، دیروز اومد محل کارم و آبروریزی راه انداخت مدعی شده که من دختره ناپاکی هستم و ازم مدرک داره ولی مدرکش رو نشون نمیده چون وجود نداره، الان توی محیط کار انگشت نما شدم، میخام ازش شکایت و اعاده حیثیت کنم اما سر در نمیارم باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید چیزی نمونده خودکشی کنم بخاطر این آبروریزی، ضمنا دخترش هم وکالت خونده و خیلی زبونشون درازه، فردا میخام برم دادگاه برای شکایت بفرمائید باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می توانید شکایت ایجاد مزاحمت، توهین و افترا( اگر انجام فعلی که قانونا جرم است را به شما نسبت داده است) از ایشان بکنید و از کسانی که شاهد در محل کارتان بوده اند استشهاد بگیرید