مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شرف

درسه پرونده سرقت یکیش یک سال حکم حبس تعلیقی گرفتم دوتای دیگه حکم منع تعقیب گرفتم آیا میتونم این دوتا که منع تعقیب گرفتم ادعای شرف کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

شاکی پرونده تبره شد متهم میتونه تا ظرف چند روز میتونه از شاکی که باعث آبروی ما شد در روستا

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه واقعا سرقت صورت گرفته باشه..شما نمیتونید چون اصل بر تظلم خواهی است..ولی اگه سرقتی صورت نگرفته باشه بله میتونید. باید دید علت قرار منع تعقیب چیه

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
با نظر به اینکه شما به عنوان سرقت محکومیت داشته اید بعید به نظر میرسد ولی با این حال میبایست روند پرونده و علل صدور منع تعیقب ، شکات ، زمان شکایت و غیره را بررسی نمود.

یک وکیل

باسلام
صرف این که شکایت شده و ثابت نشده کافی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
نسبت به اعاده حیثیت یا افترا در صدور رای اختلاف نظر وجود دارد.