مشاوره حقوقی رایگان - رضایت دادن و عودت سفته

سلام ببخشید، در هنگام رضایت دادن برای سفته، ایا باید سفته ها را به دادگاه یا به متهم عودت بدهم؟ و متهم گفته نصف مبلغ را طی چک رمز دار میدهم و مابقی را بعدا که برای مابقی نه زمان مشخص میکند، و نه رسیدی مثل چک، سفته و... به من میدهد. حال میخاستم بدانم که اگر بنده رضایت بدهم، اما کل سفته یا بخشی از سفته ها را نگهدارم تا در هنگام تسویه حساب کامل عودت بدهم اصلا امکان پذیر هست؟ و اگر خلف وعده کرد و به صورت کامل تسویه حساب نکرد بنده با توجه به اینکه رضایت دادم دومرتبه با سفته های در دستم میتوانم شکایت کنم؟ لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید و راهنمایی بفرمایید، سپاس

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه رضایت بی قید و شرط خود را در آن پرونده اعلام کنید ، دیگر اقدام قانونی نسبت به همان سفته ها مقدور نیست ، شما میتوانید برای اطمینان از پرداخت آن مقدار از طلبتان که موجل است ،ضمانت دیگری مانند چک دریافت کنید .
موفق باشید.