مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در مورد تجدید نظر

باعرض سلام و خسته نباشید ببخشید من یه ملک را خریده ام که حالا پس از گذشت دو سال یک نفر پیدا شده که با قرارداد دست نویس که احتمال تبانی وجود دارد ادعای شراکت با شخص فروشنده را کرده و به بهانه عدم دسترسی به شخص فروشنده از من شکایت کرده و ادعای ملکم را میکند حال یک رای قاضی برای من صادر شده که سندم سه دانگ باطل شود حال من دادگاه تجدید نظر رفته ام لطفا یه راهنمایی و یک قانون کاربردی به من بکنید. ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما به استناد همین رای می توانید دادخواست استرداد ثمن و مطالبه غرامت نسبت به سه دانگ از فروشنده نمایید