مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

سلام، خسته نباشید
من 3 ماه پیش خرید اینترنتی انجام دادم بعد طرف فقط نصف سفارشم رو فرستاده و الان هم بعد 3 ماه، هر چی پیگیری می کنم، امروز و فردا می کنه
مراحل شکایت ازش چیه؟
و اینکه اگه حین شکایت، باقی سفارشم رو بفرسته، می تونه از من اعاده حیثیت بکنه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما باید ضمن تقدیم دادخواست حقوقی ، الزام ایشان به انجام تعهد قانونی و تحویل بقیه سفارشات را درخواست کنید.
ایشان حق درخواست اعاده حیثیت را در هیچ شرایطی ندارند.