مشاوره حقوقی رایگان - ارزان کده ...

سلام وقت بخیر، من تقریبا چند وقت پیش از ارزان کده... در تلگرام خرید کردم، محصولاتم به دستم نرسید که هیچ هرچی هم پیام میدم جواب نمیدن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

از طريق فيش بانكي مي توانيد اقدام نماييد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درصورتی که مبلغ به حساب مورد نظر واریز گردیده با استناد فیش واریزی دادخواست تحویل محصول ویا مطالبه مبلغ اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارایه ویش واریزی میتوانید تحویل مبیعرا بخواهید غلاوه بر ان میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا هم میتوانید پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید