مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

با سلام من از ی کانال تلگرامی خرید کردم بعد از اینکه مبلغ رو براشون واریز کردم و مبلغ آنچنانی هم نبوده ی ماهی میشه سفارش دادم اما ب دستم نرسیده ادمینش خیلی کم آنلاین میشه و پیامش میدم جواب نمیده ،حتی وقتی هم آنلاین هست باز پیام میدم هیچ جوابی نمیدن فقط وقتی جواب داد ک شرایط سفارش برام توضیح دادن بعد انتقال پول دیگه جواب نمیده،بنظرتون چیکار میشه کرد،ممکنه خیلی ها رو اینجوری فریب داده باشه.لطفا جواب بدین ممنون.چطوری همچین کانالی رو به پلیس فتا گزارش کنم برا خودم ک مهم نیس هزینش چون اونقدر زیاد نبود ولی خیلیا ممکنه مثه من بشن.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق سایت پلیس فتا می توانید گزارش دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که موضوع از مصادیق امیدوار گردد امور غیر واقع تلقی گردد می توانید شکایت کیفری کلاهبرداری مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت کلاهبرداری را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سایت سایبر پلیس اقدام به شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به پلیس فتا مراجعه کنید و شکایت را مطرح نمایید