مشاوره حقوقی رایگان - با سلام در مورد درخواست اعسار از مهريه و اقساط ماهانه سوال داشتم

با سلام و احترام الان با توجه به سكه حدود 5 ميليوني و حقوق 1.5 ميليونی من متاسفانه همسرم مهريه اش را دارد به اجرا ميگذارد حالا ميخواستم سوال كنم اقساط مهريه در چه حدی است و مثلا هر چند ماه يك سكه حكم ميدهند و پيش پرداخت در چه حدی است و نيز شنيدم اگر كسی وكيل بگيرد اعسارش پذيرفته نميشود ايا درست است. ممنوم و متشكرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بستگی به توان مالی شما و اثبات آن و نیز رای قاضی دارد بعضی از قضات گرفتن وکیل را حمل بر توان مالی می دانند

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

تعیین اقساط و پیش قسط بستگی به وضعیت مالی شما و البته نحوه بیان و انتقال آن در دادگاه دارد. در ارتباط با موضوع داشتن وکیل نیز باید متذکر بشوم که حق الوکاله وکیل در پرونده اعسار به مراتب کمتر از قیمت یک عدد سکه بهار آزادی می باشد و طرح چنین استدلال و نتیجه گیری از سوی هر شخصی و یا قبول آن از سوی دادگاه قابل پذیرش نمی باشد.