مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف خودرو به علت بدهی صاحب سند

سلام و درود
بنده برج 99/07 یک ماشین رو از نمایشگاه به صورت کاملا قانونی گرفتم .
1 - قولنامه رسمی همراه مهر و امضاء فروشنده و نمایشگاه
2 - رسید تراکنش های کارت بانکی در تاریخ قولنامه
3 - 2 عدد برگه کارشناسی به اسم خودم در تاریخ قولنامه همراه با مهر و امضاء به اسم خودم
4 - برگ خلافی همراه با رسید واریزی از کارت بانکی خودم
5 - قبض عوارض واریز با کارت بانکی خودم
ولی بنده ماشین رو از نمایشگاه گرفتم نه از صاحب سند ، 2 ماه بعد از تاریخ خرید ماشین رفتم پلیس 10 دیدم حکم توقیف خورده .
چطور میتونم ماشین رو رفع توقیف کنم و سند ماشین رو بزنم و حدودا چه مدت طول میکشه . با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
باید اعتراض ثالث اجرایی در شعبه تقدیم کنید
زمان رسیدگی بستگی به شهر و تعداد پرونده ها دارد و قابل پیشبینی نیست