مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پارکینگ و انباری

با سلام حدود 1 سال پیش واحدی را پیش خرید کردم فروشنده نخست اینکه اعلام نمود زمین 6دانگ ملک می باشد درحالی که الان مشخص شده است که 4 دانگ ملک و 2 دانگ وقف می باشد و دوم اینکه می گوید من به شما 120 متر فروخته ام از قرار هرمتر یک میلیون و نهصدهزارتومان شامل پارکینگ و انباری درحالی که در سند من 105 متر مفید به همراه حدود 15 متر پارکینگ و انباری که جمعا می شود 120 متر ...
سوال من این است ایا فروشنده میتواند متراز پارکینگ و انباری را همراه متراژ مفید و بامبلغ یک میلیون و نهصد هزارتومان محاسبه نماید ؟
واینکه باوجود اینکه 2دانگ وقف می باشد تکلیف من چیست ؟
از شما عاجزانه تقاضا دارم یاری بفرمایید.
با تقدیم احترام

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام در خصوص 2 دانگ وقف اگر به شرط 6 ذانگ ملک خریده یاشید حق فسخ معامله یا در صورت عدم تمایل به فسخ حق مطالبه اضافه پرداختی را دارید. اما اگر شرط نشده و طبق سند و مدارک خریده اید حقی قابل تصور نیست. در خصوص بخش دوم سوال عموما متراژ مطابق سند معامله می شود و انباری و پازکینگ جداگانه ارزیابی نمی شود.