مشاوره حقوقی رایگان - شکاکیت پدر

با سلام دختری 23 ساله هستم. با بابام به شدت مشکل دارم از بچگی نسبت به من و مادرم شکاک بود و همیشه میگفت با یکی رابطه دارم الان هم مدت چند ماهی هست که میگه با عموت رابطه داری عموم 33 سالشه و متاهله رابطه ی نزدیکی به ما داره. بابام به خاطر رودروایسی حرفی به عموم نمیزنه ولی هر بار که رفت و امد میکنیم که در هفته چن بار میشه با توهمات ذهنیش به من تهمت میزنه.
مادرمم تو این راه هیچ کمکی به من نمیکنه حتی با اینکه چند بار پدرم روش دست بلند کرده حاضر به طلاق نمیشه و چون خیلی از بابام ترس داره حتی دفاع مستقیم هم از من نمیکنه.
من یه خواهر 17 ساله دارم که اردیبهشت وارد 18 سالگی میشه و از لحاظ روحی خیلی به من وابسته است. نمیتونم تنهاش بذارم چون میترسم دست به خودکشی بزنه با توجه با فشار های روحی فعلی.
میخوام بدونم با توجه به اینکه من شرایط شغلی ندارم و کل پولم نزدیک 30 میلیون طلاست
میتونم از خونه برم مستقل باشم و خواهرمم ببرم؟
اگه این راه قابل اجرا نیست لطفا راهنمایی کنین که چیکار میتونم انجام بدم با توجه به اینکه پدرم فوق عصبی هس و هیچ وقت قبول نمیکنه پیش مشاور یا روانشناس بیاد تا مشکل کودکیش رو حل کنن

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بالی 18 سال قانونا میتواند مستقل زندگی نماید