مشاوره حقوقی رایگان - وکیل برای همیاری در پرونده پلیس فتا

سلام. ببخشید من دختری سی ساله هستم. مجرد. ینفر از طریق اپلیکیشن نزدیکا که هیچ اطلاعی راجبش ندارم. عکس و شماره منو پخش کرده. روزانه بیش از سی تماس از افراد مختلف دارم که از من مواد یا کارهای نامتعارف میخوان و میگن که خودم باهاشون تو نزدیکا حرف زدم. من خیلی ترسیدم. چندبار خطم رو هم عوض کردم. ولی باز این کار تکرار شده ..

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، در اینخصوص سریعا به پلیس فتا مراجعه کنید و گزارش بدید و سپس شکایت خود را در دادسرای جرایم رایانه ای مطرح کنید