مشاوره حقوقی رایگان - سوال فورى

با سلام
همسر سابق يكى از دوستانم تهديد كرده كه او را (خانم) متهم به زنا در دوران زندگى مشتركشان ميكند
ايا اصولا چنين طرح ادعايى بعد از جدايی در دادگاه پذيرفته و بررسی ميشود؟
كما اينكه ادعای داشتن ادله و شاهدينی نيز دارد.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر نتواند ادعای خود را اثبات کند تحت عنوان قذف از وی شکایت نماید و محکوم به حد می شود

پرسشگر :

پس دادگاه به اين شكايت كه بعد از طلاق تنظيم شده اعتبار داده و رسيدگى ميكند؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جرایم حدی ازجرایمی اندکه جنبه عمومی نیز دارند و با اعلام جرم و معرفی شهود قابلیت رسیدگی دارند ولی اگر اعلام کننده نتواند اثبات کند به جرم حد قذف محکوم میشود

پرسشگر :

آيا هر كسي غير از همسر اون خانم هم ميتونه چنين دادخواستي رو با اين موضوع به دادگاه ارائه بده؟
و اينكه اگر نتونن ثابت كنن خود دادگاه اون فرد شاكى رو متهم به حد ميكنه يا حتما خانم بايد شكايت كنه؟
ممنون از پاسختون

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون برای شکایت زنا و رابطه نامشروع که مشهود نباشد باید شاکی خصوصی وجود داشته باشد تا دادگاه وارد رسیدگی شود و چون شوهر طلاق داده شاکی خصوصی محسوب نمی شود و دادگاه به نظر بنده وارد رسیدگی نمی شود.