مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

با سلام. همسر من کارمند آموزش و پرورش بودند و سال 91 فوت شده، حقوق ایشان بین من و دو دخترم و پدر و مادر همسرم تقسیم شده. تازه متوجه شده ایم که مادر همسرم از سال 94 از سازمان تامین اجتماعی هم حقوق میگرفته. یعنی از دو سازمان همزمان. چطور میتونم حق این پنج سالمان که ضایع شده را باز پس گیرم. آیا راهی هست یا نه؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام کار مشکلی میباشد باید ابتدا به سازمان بازنشستگی اعلام و سپس از طریق محاکم دادگستری اقدام کنید