مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه

سلام, وقت بخیر. دریک مجتمع 5 واحدی ساکن هستیم. سازنده اولیه، دیوارهای نورگیر (حیاط خلوت) مشرف به ساختمان مجتمع پشتی و کناری را به اندازه عادی (در حد سقف طبقه اول) رها نموده است. با توجه به شرایط نا ایمن فعلی و امکان ورود و خروج از دو ساختمان جانبی، نسبت به نرده کشی دیوار مشرف به دو مجتمع پشتی و کناری به ارتفاع حدود 2 متر اقدام نمودیم، موضع مذکور جزء مشاعات ساختمان‌ محسوب میشود و بایستی هر 5 واحد هزینه نرده کشی را پرداخت نمایند یا .... با تشکر از امکان ایجاد شده خوب شما. موفق باشید.

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام جزء مشاعات محسوب و هزینه باید توسط همه مالکین پرداخت شود