مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم جلب اشتباه

سلام و وقت بخیر. همسر بنده 8 سال پیش بعنوان یکی از متهمین به علت نزاع دسته جمعی دستگیر شد که در نهایت منجر به صدور حکم برایت شد. اما ماه پیش مدیر دفتر اجرای احکام به اشتباه حکم جلب صادر کرد و همسرم را به دادگستری بردند و متوجه اشتباهشان شدند. اما امروز مجددا این اشتباه تکرار شد و چون خارج از وقت اداری بود نتوانستند به پرونده وی دسترسی پیدا کنند و ناچارا همسرم در بازداشتگاه است....چطور میتوانم از ان ها شکایت کنم؟ ایا میتوانم بعنوان بازداشت غیرقانونی بابت این 15 ساعت شکایت مطرح کنم؟راه حل بدهید لطفا

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
این احتمال وجود دارد باساس دلایل تازه ای اقدام به طرح شکایت مجدد شده باشد در غیر اینصورت میتوانید تحت عنوان افترا از کسی که شکایت نموده و یا از مقام قضایی (در دادسرای انتظامی قضات) شکایت نمایید.
موفق باشید