مشاوره حقوقی رایگان - ازار و اذیت روحی و جسمی دختر نوجوان توسط پدر

سلام من دختری 17 ساله ام و ازدواج نکردم و امسال تازه دیپلمم رو میگیرم ، ما یه خانواده 5 نفره ایم دوتا دختر و یه پسر ، پدرم همیشه رفتارش یا من به نحوی زننده بود و مرا مورد ازار و اذیت لفظی و روحی و بدنی قرار میداد و حتی چندین باز جوری مرا کتک زده که کار به مشاور مدرسه رسید و هیچ کاری هم از پیش نبردیم و خواهرم را هم با قاشق داغ گذاشته وقتی بچه بود و از این قبیل کارها عادتشه
میخواستم بدونم میتونم از پدرم شکایت کنم ؟
مادر و مشاور مدرسه هم میتوانند شاهدم باشن میشه راهنمایی کنید چه کاری میتونم انجام بدم؟
ایا قانون و دادگاه پشت من هستند؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

اگرچه شكايت عليه پدر در محاكم ايران عملا به نتيجه نميرسد لكن چاره ا ي جز شكايت كودك آزاري نداريد البته مفيد است كه قبل از اقدام با دا دستان محل وقوع جرم ملاقات وموضوع را با وي در ميان بگذاري