مشاوره حقوقی رایگان - مهریه. اعسار

سلام وقتتون بخیر
با همسرم اختلافات شدیدی دارم. اون الان تقاضای نفقه داده که پذیرفته شد و من پرداخت میکنم و تقاضای اجرت المثل کرد که رد شد. من که جانباز و به بیماری سرطان مبتلا هستم. دنبال آرامشم و به همین دلیل اینبار من میخوام تقاضای طلاق بدم. تنها مالم یک خونه هست. میتونم اون رو بفروشم و یک خونه کوچیکتر بخرم؟ تا با پولی که دستم میاد بدهی بانک و تسویه کنم و مقداری هم برای پیش قسط مهریه نگه دارم؟چون هیچ پولی ندارم. در صورتیکه تقاضای طلاق بدم همسرم به جهت معاوضه منزل میتونه شکایت فرار از دین بکنه؟ اگر تقاضای اعسار مهریه بدم معمولا چندماه طول میکشه تا دادگاه جواب بده و قسط بندی کنن؟ آیا تنصیف اموال رو هم میشه قسط بندی کرد؟ باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر طلاق به علت سوء رفتار زوجه باشد شرط تنصیف اجرا نمی شود و نکته دیگر در اجرای این شرط که باید به حکم دادگاه باشد مسئله قسط بندی مطرح نیست و اینکه فروش خانه و تصویه بدهی بانک فرار از دین نیست

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید همزمان با دادخواست طلاق اعسار از پرداخت مهریه و تقسیط مهریه را بدهید