مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال زوجه

سلام. همسر من به بهانه های واهي و عدم دریافت خرجی هشت ماه هست خونه رو ترک كرده و بدون اجازه و رضایت من به صورت شبانه روزی در محلی نامعلوم بی آن که من آن محل را بشناسم، نگهداری از سالمند را به عهده گرفته است و در ادعا مادرشان معرف را شرکت پرستاری سالمندان پاسخ می دهند و من هم درخواست تمکین کردم که درپاسخ وکیلشون درخواست نفقه کردند و چند روز بعد همسرم به صورت پیامک درخواست طلاق تفاهمی کردند. خواستم بدونم من میتونم از شرکت مجهول یا صاحب کار شکایت کنم؟ به چه عنوانی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا در خصوص عدم تمکین میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید
درمورد اشتغال همسرتان نیز در صورتیکه اشتغال ایشان منافی با مصالح خانوادگی باشد میتوانید دادخواست منع اشتغال را از طریق دادکاه خواستار باشید