مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام بنده سال 78 ازدواج کردم و از سال 79 خدا یه اولاد به ما داد و از آن روزی همسرم وارد کار شد چون کارش عکاسی هست الان به مشکل بر خوردم

پاسخ ها :

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

باسلام
اگر مشکل شما با همسرتون کار ایشان هست ابتدا باید دادخواست منع اشتغال ارایه بدهید دادگاه تا دادگاه تصمیم بگیرد که شغل ایشان خلاف شان خانواده هست یا نه

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
ابتدا باید برای تمکین ابتدا اظهارنامه ارسال نموده و بعد هم دادخواست الزام به تمکین را تنظیم نمایید . در ضمن اگر با کار کردن همسرتون مشکل دارین و شغل ایشان خلاف شأن خانواده می‌باشد میتوانید دادخواست منع اشتغال تنظیم نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که همسرتون تمکین نمی کند می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.
توجه داشته باشید که اگر در یک منزل زندگی می کنید در این صورت دادخواست تمکین نتیجه ای نخواهد داشت و در این صورت بهتر است از طریق مراجعه به مشاور خانواده مشکل خود را حل و فصل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست منع اشتغال بدهید تا دادگاه رسیدگی کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چه مشکلی ؟
دادخواست الزام به تمکین تنظیم نمایید با توجه به عنوان پرسش
در صورتی هم که شغل همسرتان مخل زندگی زناشویی است باید دادخواست منع اشتغال تنظیم نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما به صورت مشخص بیان نشده است و عنوان نشده است که مشکل شما دقیقا مربوط به چه امری می باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی کلی بیان شده است اگر منظور شما منع زوجه پس اشتغال می‌باشد می‌بایست دادخواست بدهید تا در دادگاه محترم مورد بررسی قرار بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما زوج هستید دادخواست الزام به تمکین دهید