مشاوره حقوقی رایگان - قیم فرزند بعد از فوت پدر

با سلام. شوهر خاله ی من تازه فوت کرده. کارگر هست و بیمه دارد. و دو تا فرزند دارد. دخترش 10 ساله و پسرش 6 ساله است. پدر شوهر خاله ام برا نوه هایش قیم شده. آیا الان حقوق شوهر خاله ام به حساب پدر شوهر خاله ام واریز میشه؟ چطوری میشه خاله ام قیم بشه؟ آیا میشه؟ برای گرفتن حقوقه شوهر خاله ام سند ازدواج هم لازم هست؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
با توجه به اینکه پدر متوفی (جد پدری) در قید حیات است به موجب قانون ولی قهری اطفال محسوب می شود
و در صورت وجود ولی قهری قیمومت منتفی است.
حقوق مربوط به بیمه نیز به همسر و فرزندان تعلق دارد
که با ارائه گواهی فوت و شناسنامه و گواهی حصر وراثت قابل مطالبه است