مشاوره حقوقی رایگان - قیم فرزند بعد از فوت پدر

سلام. دو تا دختر دارم 26 و 14 ساله. از مادرشان هم جدا شدم و با من زندگی میکنند. اگر خدای نخواسته من فوت کنم، آیا نیاز به قیم دارند و اگر نخواهند قیمی داشته باشند، قانون چی میگه؟ در ضمن پدرم هم در قید حیات نیست و نمیخواهم قیومیت عمو ها را داشته باشند؟ با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سن رشد 18 سال تمام است بنابراین دختر 14 ساله نیاز به قیم دارد مگر دادخواست اثبات رشد دهد و با اثبات رشد قیم نیاز ندارد و خود تصمیم گیرنده در امور مالی است