مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت پدربزرگ

باسلام نزدیک 2 ماه هست که شوهرم فوت کرده یک پسر 8 ساله دارم خودم هم 30 سال سن دارم الان میخواهم قیمومیت پسرم را از پدربزرگش بگیرم اما آنها میگویند باید تعهد دهم که تا آخر عمر ازدواج نکنم آیا اگر تعهد دهم باید تا آخر عمر به آن عمل کنم یا بعد از مدتی می شود آن را لغو کرد.
آیا بدون تعهد میشود قیمومیت پسرم را بگیرم؟چگونه؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

چون پدر بزرگ در قید حیات هستند و ولایت قهری دارند، بحث قیمومیت مطرح نمی شه.
اصولا حضانت فرزند بعد از فوت هر یک از زوجین با دیگری است، در صورتی که برای اعمال این حقتون مانعی وجود داشته باشه می توانید برای حضانت اقدام کنید.
هیچ لزومی به دادن چنین تعهدی نیست

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

قیمومت زن تا زمانی است که شوهری اختیار ننموده است
و بعد از آن با اجازه دادگاه می توان مجوز قیمومت را اخذ کرد.
ضمنن مبحث قیمومت وابسته به شرایط سنی کسی است که شما به عنوان قیم وی شناخته می شوید با این فرض اگر فرزند شما در 15 سالگی حکم رشد خود را از دادگاه صالحه دریافت نمایند قیمومت مادر و یا هر قیم دیگر کان لم یکن می شود. و مبحث عدم ازدواج شما به صورت مادام العمر تنها یک بهانه کودکانه و دستاویزی غیر عقلایی است.
در صورت سوالات بیشتر تماس بگیرید