مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور

سلام. مامور پاسگاه برای اطلاع به متشاکی به درخواست شاکی با تلفن همراه خودش در وقت اداری با تلفن همراه من تماس گرفت و اعلام کرد که به مادر شاکی اطلاع بدم که کلید گاو صندوقی را که مادر با پسرش بر سر آن اختلاف دارند به پاسگاه ببرم که بنده به خاطر این که در جلسه اداری بودم گفتم چشم بعد از اتمام جلسه با تلفن همراه مامور تماس گرفتم که بگم از کلید گاوصندوق خبری ندارم.
پرسیدم که چه لزوم و اضطراری بوده که به جای استفاده از تلفن پاسگاه از تلفن شخصی خودش استفاده کرده و گفتم که برای من شاعبه ایجاد شده که در جواب بنده ضمن این که اعلام کرد استفاده از تلفن همراه شخصی غیر از هزینه هیچ سودی ندارد و اصرار بنده که چه لزومی و فوریتی وجود داشت که از تلفن شخصی استفاده کردید بنده را مورد توهین قرارداد و با بی ادبی که تو دیگر کی هستی مورد پرخاشگری قرار داد
آیا میتوانم از نامبرده شاکی باشم به خاطر بی ادبی و علت استفاده از تلفن شخصی در وقت اداری و اگر آری به کجا و چطوری؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله اداره بازرسی کل نیروی انتظامی.ظریفی09121022422

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام بخاطر استفاده ازتلفن همراه واطلاع دادن به متشاکی که نمی توانید شکایتی بنمایید چون جرم نیست ومامور به هروسیله ارتباطی متعارفی میتونه به طرفین خبربده همینجورکه به ماوکلا گاهی خبرمیدهند که پرونده اینجاست بیایید .درخصوص توهین به شما اگربرای توهین ایشان به شماشاهدی دارید می توانید ازمامور دردادسراشکایت نمایید.