مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و بی احترامی پلیس برای بنده

یکبار با دوستم توی پارک نشسته بودیم تایم ورزش بنده بوده توی پارک یک شلوار گرم کن و پیرهن استین حلقه ای ساده تنم بوده یک پلیس میاد توی پارک و به بنده گیر میده که این چه لباسیه پوشیدی برو از اینجا گفتم مشکلش چیه گفت ک خانواده توی پارک نشسته و خلاصه بهونه های الکی اورد و تهدید کرد ک منو به کلانتری میبره خواستم بدونم اگه بی دلیل برای من مزاحمت ایجاد کنه یا بی احترامی کنه حق شکایت دارم؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله با داشتن دلایل به دادسرای نظامی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پوششی مناسبی نداشته باشید پلیس می‌تونه گیر بده.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری
لکن درگیر نشوید
و با لباس ورزشی درست حاضر شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اکر بتوانید اثبات کنید بله میتوتنید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله میتوانید با شماره 197 تماس حاصل کنید و تاثیرگذار خواهد بود.

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
در صورت ارتکاب جرم توسط هر یک از نیرو های نظامی می تونید در دادسرای نظامی شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نتیجه نخواهید گرفت

حق با مامور کلانتری است اشخاص نمیتوانند با پوشش غیر مناسب در اماکن عمومی حاضر شوند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به 197 تماس بگیرید و موضوع را اطلاع دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر توهینی از جانب ایشان انجام شده بله