مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور

باسلام خسته نباشید ببخشید اگه از مامور که گزارش نوشته شکایت کرد و آن مامور دادگاهی بشه اون گزارشی که نوشته مورد قبول نمیشه؟ طبق گزارش ماموری جنسی به مقدار نسبتن کمی از شخصی گرفتن مامور درخواست رشوه کرده شخص قبول نکرده و در گزارش مقدار جنس و خیلی بیشتر نوشته نوشته فلان قد از جیب شخص پیدا کردم و الباقی جنس زمین پیدا شده در صورتی که جنسی زمین نبوده
و بجز ما یه نفر دیگ از زندانی ها از مامور شکایت کردن و گفتن رشوه بگیره الان گزارش اون مامور قبول نمیشه؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اصل بر صحت گزارش مامور هست و در مورد ادعای رشوه هم تا اثبات نشود همچنان، گزارش معتبر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مامور خلاف واقع گزارش کند باید شما شکایت کنید و اثبات بر عهده شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید اتهام ارتشا در دادگاه ثابت شود و حکم محکومیت مامور را بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که گزارش خلاف واقع ثابت نشود دادگاه طبق گزارش پلیس اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید دلایل قانونی خود را ارائه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم البینه علی المدعی شخص مدعی باید ادعای خود را اثبات کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرونده و ادعای شما نیاز به پیگیری از سوی وکیل دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتواند شکایت گزارش خلاف واقع ثبت نمایید و با دلایل مربوطه موضوع را ثابت کنید