مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با صاحب خانه

سلام ،من 6 ساله ساکن خانه ای بودم که 1 سال آن قرارداد بستیم و 5 سال آن با قرارداد لفظی نشستیم،پول پیش 20 میلیون دادیم،امسال چون کرایه را برده بالا ما آنجا نماندیم،با پولی که خودمان داشتیم خانه ای اجاره کردیم،حالا صاحب خانه قبلی نصف پول مارا داده و از دادن بقیه پول امتناع میکند،پول خرابی کابینت فلزی فرسوده،پرده ها و موکت قدیمی و فرسوده و رنگ پلاستیکی که الان کثیف شده را میخواد از ما بگیرد،میشه راهنمایی کنید؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام دادخواست مطالبه به شورای حل اختلف دهید در مورد خسارت اداعایی موچر هم اکر استهلاک عمدی نباشد سما ضامن نیستید در غیر این صورت با نظر کارشناس تعیین می شود