مشاوره حقوقی رایگان - هزينه دوره آموزش ضمن خدمت

باسلام و احترام
كارفرما دوره آموزشي ضمن خدمت برگزار كرده و حضور در دوره الزامي بوده است. ناچار در دوره شركت كرده ام اما متاسفانه در امتحان پايان دوره موفق نشدم و اينك كارفرما اقدام به كسر هزينه دوره از حقوق اينجانب نموده است.
آيا مي توانم از كارفرما شكايت كنم و هزينه را پس بگيرم؟
در ابتداي دوره تعهدنامه اي به اينجانب ارايه شد و درخواست شد تعهدنامه را امضاكنم و يك فقره چك هم براي تضمين ارائه كنم. من تعهدنامه را امضا نكردم و چك هم ندادم اما گفتند دوره اجباري است و بايد شركت كنم.