مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسيدگى پرونده ها در معاونت قضايى قوه قضائيه و حبس محكومين مالى

با سلام يكى از نزديكان اينجانب در پى اختلاف مالى با شريكشون در دادگاه تجديد نظر به پرداخت مبلغ قابل توجهى محكوم شدند، در حالى كه دادگاه اوليه به نفع ايشون راى داده بود. متاسفانه به علت عدم توانايى در تامين وثيقه لازم روانه زندان شدند و الان بيش از دوسال هست كه آنجا به سر مى برند. اين در حاليست كه پرونده ايشون براى بررسى مجدد به معاونت قضايى قوه قضائيه ارسال شده و همچنان بعد از گذشت بيش از دوسال در نوبت رسيدگى مى باشد. سؤال من در خصوص حداكثر مدتى است كه محكومين مالى در حبس سپرى ميكنند و اينكه مدت زمان رسيدگى پرونده در معاونت قضايى چقدر مى باشد؟ با تشكر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هر دو نامعلوم.یاالله