مشاوره حقوقی رایگان - آیا پس از صلح عمری میتوان سند زد ؟

مادرم به شرط اینکه مهریه ی همسرم سنگین هست سهم 3 دانگ خانه ی پدری ام را با صلح عمری به خواهر ناتنی ام صلح کرد با شرط بر اینکه هرگاه همسرم مهریه اش را بخشید سند ملک را (3دانگ) سهم را به من واگذار کند، ولی خواهرم در قید حیات مادرم بنام خود کرد و پس از مرگ مادرم میگوید؛ که مادرم من را از ارث محروم کرده و او از سر دلسوزی میخواهد ملک را بفروشد و پول ملک را بین خود و من و دو خواهر تنی ام بطور مساوی تقسیم کند، سوال؛
آیا همچین چیزی قانونی است؟
آیا قبل از مرگ می توانیم ملک دارای صلح عمری را بنام زد؟
لطفا من را با کل ماجرا که برای شما توضیح دادم راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

فرض سوال شما درست نیست.
مادر شما قبلاً ملک را به خواهرتان صلح کرده پس موضوع انتقال به خود چه قبل از فوت مادر چه بعد از فوت ایشان منتفی است چون قبلاً منتقل شده است.