مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرارنامه

در سال 1395 اینجانب سهم 3 دانگ از 6 دانگ آپارتمان مشترک خریداری شده خود را به یک شخص فروخته و ایشان با در ترهین قرار دادن سند 6 دانگ در رهن بانک مسکن ، تنها معادل 1 دانگ ثمن معامله را پرداخت کرد. با گذشت 3 سال از موضوع فوق و عدم پرداخت الباقی ثمن معامله ، در سال 1398 با تنظیم یک اقرارنامه عادی ، مقر 2 دانگ از 6 دانگ آپارتمان مذکور رو که در تصرف هم دارد با تمام مشاعات و انشعابات منسوبه ، به بنده منتقل نموده و در همان اقرارنامه متعهد گردیده نسبت به نقل و انتقال 2 دانگ از 6 دانگ آپارتمان موصوف اقدام نماید. سوال اینست : در صورت خودداری ایشان از انتقال 2 دانگ مزبور ، با اقرارنامه عادی فوق الذکر میتوان اقدام قانونی کرده و به حق و حقوق قانونی خودم برسم ؟ با سپاس از وکلای محترم

پاسخ ها :

ناهيد  كاظمي خضر

ناهيد كاظمي خضر :

بله باید از طریق تقدیم داد خواست و مراجعه به دادگاه اقدام کنید .بهتر است اقرارنامه را به یک وکیل نشان بدهید.