مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرارنامه

در سال 93 برادرانم و خواهرانم سند تک برگی 2 هکتار زمین زراعی ( که سهم الارث هر کدام 4000 مترمربع) را طی وکالت فروش بلاعزل در دفترخانه اسناد رسمی به بنده انتقال دادند. یک ماه بعد یکی از برادرانم یک کاغذ را آورد که امضا کردم گفتم این چی هست گفت که این اقرار هست که نشان میده من پیشت سهم الارث دارم. به هر حال رابطه برادری محکمی داشتیم خیلی باهم خوب بودیم. من هم همان زمین را یکسال بعد فروختم. تا اینکه بعد از 7 سال برادرم از من شکایت کرده که طبق اقرارنامه پیوستی باید به من یک هکتار تحویل بدهی. وقتی اقرارنامه خوندم دیدم نوشته شده که یک هکتار سهم الارت و حصه قانونی در آن زمین دارم و در ذمه اینجانب است.
در حالی که من زمین مذکور را فروخته ام چگونه باید دفاع کنم؟ در حالیکه برادرم 4000 مترمربع سهم الارث دارد و من نیز آن را به شخص ثالاث فروخته ام و انتقال سند انجام شده است.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا سلام،اقرارنامه را نخوانده امضاء کردید؟نیاز به بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما معامله فضولی انجام داده اید و انتقال ، قابل ابطال توسط برادرتان است
و باید یک هکتار زمین ،
به برادرتان بدهید یا قیمت یک هکتار طبق نرخ
کارشناسی روز باید پرداخت نمایید مگر شما

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
معمله فضولی است باید تنفیذ گردد در غیر اینصورت باطل است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معامله فضولی محرز است و معامله قابل ابطال است مگر شخص مالک آن را تنفیذ نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمله فضولی است باید تنفیذ گردد در غیر اینصورت باطل است