مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه در چه حدی در رای دادگاه تجدید نظر موثر است

سلام برادر کوچیکم درزمان قیدحیات مادرمان زمین زراعی مادرم را از طریق وکالت بلاعزل به نام خود کرده و سند رسمی تک برگ گرفته و بعد فوت مادرم ما را در دفترخانه فراخواند
واز ما اقرار گرفت و ما نیز اقرار کردیم تمام سهم الارث پدری ومادری خود رسیدیم وبعدشکایت کردیم دادگاه بدوی نیز حکم بی حقی صادر کردواسه من ولی من دوباره تجدیدنظر شکایت کردم آیا این اقرار نامه ما دردفترخانه دوباره باعث تایید حکم بدوی می گردد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مخالف ان متن و یا دست‌نوشته ای نباشد معتبر است مگر انکه ثابت کنید در شرایط عادی اقرار نکرده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اقرارنامه جزو اولین ادله‌ی اثبات دعواست مگر آن که خلافش اثبات شود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

نکول از اقرار مسموع نیست یعنی وقتی اقرار به امری کردید ان هم به صورت سند رسمی دیگر امکان پشیمانی و اعتراض به ان را ندارید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا به نتیجه نمی‌رسید
گرچه نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به توضیحات شما ، در دادگاه تجدیدنظر ، حکم بدوی تایید خواهد شد