مشاوره حقوقی رایگان - حبس دختر در خانه

دختری هستم 3 ماه دیگر19 ساله میشوم به دلیل اینکه با پسری آشنا شدم و حتی برای آشنایی ازدواج به منزل ما آمدند. پدرم اجازه کار کردن و حتی بیرون رفتن با دوستانم را نمیدهد و مادرم در خانه را به رویم قفل میکند حتی قبل از این آقا هم هیچ اجازه بیرون رفتن نداشتم و الانم به بهانه اینکه با این آقا بیرون برم منو زندانی کردن ... از نظر روحی بسیار آسیب دیدم و مثل زندانیا باهام رفتار میشه ... برای بدست آوردن آزادی و راحتیم باید شکایت کنم از خانوادم؟

پاسخ ها :

اکبر آدینه

جناب آقای اکبر آدینه :

سلام، حبس هر شخص در هر جایی که باشد با اصل آزادی و حریت تناقض داشته شخص محبوس میتواند از کسی که او را حبس کرده شکایت کیفری نماید حتی اگر خانواده حبس شونده باشد مستند به ماده 538 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
خیلی متاثر شدم. الهی دختران سرزمینم آزاده و بالنده باشند. اصولا هم شما موظف به حسن رفتار با والدین می باشید و هم آنان قانونا مکلف به این امر می باشند.
بنظرم مراجعه به مراکز مشاوره خانواده خصوصی یا دولتی میتواند بسیار راهگشا باشد.
نهایتا در فرض ضرورت قابل پیگرد از طریق مراجع قضایی است.