مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت عشریه دولتی

باسلام وعرض ادب،
حدود10 سال قبل بناحق درپرونده ای محکوم به یکسال حبس وپرداخت500 هزارتومان جزای نقدی شدم،
مدت 9ماه درحبس بودم بعدابه مرخصی رفتم وبه حبس بازنگشتم،
ضمانتم که مبلغ 10 میلیون بودپرداخت شدامامتاسفانه حدود3سال هنوزاجرای احکام بابستن حساب بانکی یارانه ودیگرحسابها وتوقیف ملک واملاک واتومبیل و.....
اجرای احکام حاضر به دریافت مبلغ عشریه نیست تامواردفوق را آزاد کند ویامنودرلیست عفوباتوجه به گذشت شاکی بعدحدود10 سال کند
اجرای احکام مسربر برگشتن من به زندان جهت 3ماه باقیمانده حبسم میباشد
لطفأ منوراهنمایی ودرصورت امکان وکیل زبده ای معرفی تاازطریق ایشان هرچه سریعتر به این وضعيت خاتمه بدم،باتشکر

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

با سلام،،طبق بند ث ماده107قانون مجازات اسلامی،اگر از آخرین اقدام تعقیبی هفت سال بگذرد اجرای بقیه مجازات حبس موقوف میشود