مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارثی که گذشت کردم

سلام علیکم. شوهر بنده فوت شدن. الان خودم شهرستان زندگی می کنم و شوهرم ساکن تهران بودن . می خوام مهریه مو بگیرم و از ارث گذشت کنم. ممکنه اداره دارایی با اینکه ارث رو گذشت می کنم بعدا با من کار داشته باشه برای پرداخت مالیات بر ارث خودروی ایشون؟ چطور می تونم رفت و آمد به تهران رو حداقل برسونم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام
مالیات از اموال متوفی دریافت می شود و کاری با شما ندارند.هرچند مشخص نکردی که مهریه را از چه اموالی می خواهی دریافت کنی.