مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه بعد از دوسال از دریافت دیه

با سلام

بنده 4 سال پیش تصادف کردم
ضایعه نخاعی شدم و نزدیک 2 سال درگیر فیزیوتراپی و درمان های اولیه بودم
نزدیک به یه سال است که با عصا سرپا شدم
بعد از نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه چون نقص منو کمتر زده بود اعتراض زدیم
دادگاه تجدید نظر تشکیل شد
دادگاه منو دوباره به همون پزشکی قانونی ارجاع داد و پزشکی قانونی رای خودشو نشکوند و دوباره همون نظر قبلی خودشو داد
منم چون خیلی مشکلات داشتم نتونستم دنبال اعتراض دوباره بدوم و دو سال پیش دیه رو گرفتم.
الان بعد دوسال که دکترا مختلف رفتم، دکترا میگن مشکل جنسی داری و مربوط به ضایعه نخاعی من می باشد که بهبود حاصل نمیشه که دقیقا به این موضوع اعتراض زده بودم دو سال قبل.
می خواستم بدونم الان بعد دوسال که دیه تصادفمو گرفتم میتونم به رای دادگاه که مشکل پیش امده از تصادف را در نظر نگرفته اعتراض کنم؟
اگر میشه از کجا باید شروع کنم؟
از پزشکی قانونی یا دفتر خدمات الکترونیک قضائی یا دادگاه تجدید نظر و یا دادگاه اولیه خودم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

با تشکر