مشاوره حقوقی رایگان - تمکین نکردن همسر

با سلام عرض ادب
با توجه به این که همسر بنده آن چارچوب های اولیه که با هم قرار کرده
و ملاک زندگی قرار داده بودیم رو همه رو زیر پا گذاشته و هیچ حرف شنوی از بنده ندارن و خانه و زندگی خود را در طی این دو سال زندگی سه بار بی هیچ دلیلی ترک کرده رفته
و بنده تازه متوجه شدم که طلاهای رو بی هیچ خبری برده یک سال پیش بانک گذاشته و مبلغی گرفته و الان بنده سوالی که دارم این خانوم وکیل گرفته حاضر به تمکین هم نیست بنده چطوری قاضی مجاب کنم که بنده هیچی ندارم واقعا و 600 کاریه خونه نزدیک 1 میلیون قسط دارم در ماه
و تنها چیزی که دارم حقوق 2700 تومن هستش قاضی پیش پرداخت مهریه میده؟ نظرتون در مورد تقسیط در مورد مهریه
چیه و چقدر با توجه به درامدم تقسیط میشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مهریه حق زوجه است و در هر زمانی می تواند آن را مطالبه کند بعد از صدور حکم مهریه شما می توانید درخواست اعسار و تقسیط مهریه بدهید و شما باید به صورتی دفاع کنید که مدت پرداخت هر یک سکه طولانی تر بشود و سپس....
در صورت تمایل تماس بگیرید