مشاوره حقوقی رایگان - تمکین نکردن همسر

با عرض سلام. همسر من بمدت شش ماه اجازه تمکین نمی‌داد به من و مسائل و درخواست های مادی زیادی داشت. با یک خانم وارد رابطه شدم که همسرم متوجه شد ولی مدرک نداره. با این وجود بچه ها رو برده به مدت 15 روز اجازه دیدنشون بهم نمیده. آیا میتونه با پرینت واتس آپ ثابت کنه رابطه رو ؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله میتونن اثبات بکنن البته مکالمه ها مهم هست در چه حدی باشه و یا چه اطلاعاتی بین شما ردو بدل شده باشه اما این امر مانع از ملاقات فرزندانتان با شما نیست
سن فرزندانتان مهم هست و اینکه تقاضای ملاقت بدهید با صدور دستور موقت