مشاوره حقوقی رایگان - تكليف مال توقيف شده برای مهريه در صورتی كه در مزايده به فروش نرفت

سلام آيا ملك توقيف شده بابت مهريه زوجه كه در مزايده دادگاه به فروش گذاشته شده است در صورتی كه در مزايده به فروش نرود و كسی خريدار نشود آيا ملك از حالت توقيف خارج گشته و به زوج برميگرد يا اينكه نه ملك به زوجه تعلق ميگيرد و صاحب آن می شود؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر ملک توقیف شده خریدار نداشته باشد زوجه می تواند ملک توقیف شده را معادل مهریه بردارد