مشاوره حقوقی رایگان - ساختن خانه در زمین پدری

سلام.
از ارث پدری قطعه زمین 150 متری به خواهر و برادری میرسد که طبق قانون 100 متر به برادر و 50 متر به خواهر میرسد.
بعد از فوت پدر, خانه ای دو طبقه در آن زمین با هزینه مادر و برادر ساخته میشود. حالا با توجه به قانون, تقسیم خانه ها نیز دو به یک است یا نحوه محاسبه فرق دارد. با توجه به این که خواهر در ساخت مشارکتی نداشته است. همچنین از او نیز اجازه یا رضایت نیز گرفته نشده است. ( همچنین بردار و مادر ساکن در هر طبقه خانه می باشند)

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

طبق قانون تقسیم میشدیابه ظررخودعمل عمل ن نمیکردید حال ازدادگاه توافق کنیدتقسیم کنیم ودآدگاه تقسیم کنید