مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام و خسته نباشید،28اذر ما در جاده خاکی به فاصله 2 متر یا 3 متر از اسفالت پارک بودیم که یک خودرو با سرعت منحرف شد و به ما برخورد کرد و مستقیم بعد 30 متر رفت توو تیربرق و فورا اتیش گرفت و راننده فوت شد.دوربین مداربسته و کروکی پلیس راهنمایی رانندگی کاملا گواه هست که ما پارک بودیم و هنوز شروع به حرکت نکردیم ، و سرعت و انحراف به چپ خودروی حادثه افرین هم کاملا واضح است ، که میچرخه ماشین، اما بعد یک ماه که پاسگاه منطقه در روند پرونده اختلال ایجاد کرد خانواده متوفی درخواست کارشناسی هیئت سه نفره دادن بعد هیئت هم رای به نفع ما شد اما همچنان قاضی گفتن تا 7روز فرصت اعتراض دارن و تا این مدت تمام نشه نباید ماشین رو از پارکینگ ازاد کنیم،میخوام بدونم ایا این گفته قاضی درست است؟ و اینکه بابت قصور پاسگاه ما با بازرسی منطقه هم صحبت کردیم قراره شکایت ثبت بشه ، از انجایی که تا سه بار میتونن اعتراض بزنن ما همچنان باید ماشینمون در پارکینگ باشه؟؟؟ الان یک ماه گذشته ، بابت هزینه پارکینگ افت قیمت و تمامی مخارج رفت و امدی که ماشین نداشتیم میتونیم از خانواده متوفی بگیریم؟ همچنین اعاده ی حیثیت هم میخوایم انجام بدیم چون در روزای اول و ندین بار به محل کارمان امدند و اتهام قتل میزدند و الان متوجه شدن که همچین چیزی نبوده و موضع خود را عوض کردن ممنونم از صبوریتون

پاسخ ها :

حسین آبادی   حسین

حسین آبادی حسین :

استان :

درود.در این پرونده ها دادسرا طبق نظر کارشناس عمل خواهد کرد و اعتراض حق طرفین است.در مورد خودرو هم رفع توقیف باید بشه و منع قانونی وجود نداره