مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام من سه ماه پیش بایک ماشین تصادف کردم طرف مقابلم مقصر صد درصد بود هر چه پیگیر شدیم دادگاه نیومد و طرف گواهی نامه نداره وبیمه داره الان بعد کلی پیگیری خودم تازه طرف پیدا شده یک نفر رو به عنوان وکیل انتخاب کرده ایا وکیل مقصر میتونه بدون رضایت من از قاضی رفع توقیف ماشین مقصر رو بگیره هر چی هم بهشون گفتن مدارک به من نمیدن تا پرونده تشکیل بدم برای بیمه که بتونم خسارت مالی ماشینم رو از بیمه بگیرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر خودرو به نام فرد دیگری غیر از این راننده مقصر بوده باشد امکان پذیر است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر پرونده‌ی شما در حال رسیدگی باشد صاحب خودرو موظف به پرداخت خسارات خواهد بود . و مشکلی پیش نخواهد آمد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که قانون باشد قابل انجام است ست اما در صورتی که شما شکایت کرده اید می بایست خسارت شما پرداخت شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال نامفهوم جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و یا مدارک می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما همه مشکلات خود را به دادسرا و دادگاه بگو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قاضی در مورد رفع توقیف خودرو تصمیم خواهد گرفت
و خسارت شما توسط بیمه پرداخت خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی دادگاه می توانید دیه و خسارت خود را از بیمه بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری وکیل می‌تواند …قانونا ممکن است