مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو تصادفی

با سلام ، بنده با خانمی که عابر بود تصادف کردم زنگ به پلیس زدم امد ولی راهور و راهنمایی نیامد و خانم با اورژانس منتقل شد الان کروکی برای آزادی خودرو احتیاج دارم ولی کروکی ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید
برای آزادی چیکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در تصادف جرحی نباید صحنه را تغییر میدادید با مراجعه به پلیس راهور موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با راهور تماس گرفته و در خواست کارشناس نمایید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

باید با دستور مقام قضایی کروکی فرضی توسط کارشناس راهور تنظیم گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق راهور پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید شکایت نمایید و درخواست ترسیم کروکی را توسط کارشناس نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به پلیس راهور اعلا م کنید و صورتجلسه نیروی انتظامی رو ارائه بدید و البته در هر صورت آزادی خودرو منوط به دستور مقام قضایی است

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
به راهور مراجعه کنید