مشاوره حقوقی رایگان - سرویس ایاب و ذهاب

با سلام
بنده در یک پتروشیمی مشغول به کار هستم و باتوجه به فاصله 50 کیلومتری از محل زندگی خواهان سرویس ایاب و ذهاب می باشم ولی با مخالفت شرکت مواجه شدم در صورتی که شرکت برای همکاران بنده در سایر واحدها سرویس ایاب و ذهاب گذاشته است ولی برای بنده بدلیل اینکه یک نفر هستم حاضر به دادن سرویس نیست لطفا راهنمایی ام کنید از چه طریقی شرکت را ملزم به استقرار سرویس ایاب و ذهاب کنم.

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

این موضوع معمولا در قراردادهای استخدامی ذکر میشود.
اگر شرکت تکلیف در اینباره داشته و بصورت مطلق بوده است, میتوان شرکت را ملزم ساخت
علی ایحال این موضوع را باید به نحو تراضی رفع و رجوع سازید