مشاوره حقوقی رایگان - سرویس ایاب و ذهاب

سوال اول- آیا کارفرما مجاز می باشد با دایر بودن سرویس ایاب و ذهاب از گذشته تا حال بعد از مدتی با گران شده کرایه سرویس ادعا بکند که ما وظیفه گذاشتن سرویس نداریم و سرویس را بردارد و به جای آن بگوید ما هزینه رفت و برگشت شما را می دهیم
سوال دوم - آیا کارفرما می تواند با گذاشتن سرویس برای چند منطقه مختلف اعلام بکند که برای یک یا 2 مسیر ما نمی توانیم سرویس بگذاریم و شما خودتان بروید و بیایید ما کرایه شما را می دهیم و بقیه مسیرها سرویسشان هم چنان دایر باشد و یکسری از افراد راحت سوار سرویس بشوند و بروند و بیایند و ما بقی خودشان با کرایه ای که در یافت می کنند بروند و بیایند البته با طی کردن پیاده حدود یک کیلومتر تا جای که بتواند ماشین سوار شوند
سوال سوم- آیا کارفرما می تواند با توجه به اینکه محل کار در خارج از شهر می باشد اعلام بکند که ما کرایه شما را بر اساس کرایه ناوگان عمومی محاسبه کرده و پرداخت می کنیم در صورتیکه در جاده برون شهری تردد ماشین ناوگان عمومی کم بوده و باید مدت زمان زیادی معطل شده تا بعد از مدتی ماشین بیاید این اختیار را دارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد