مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن ماشین توسط زوج در صورتیکه ماشین توقیف فیزیکی هستش، چه کاری میشه انجام داد؟

با سلام از اردیبهشت ماه 97، زوج ماشین توقیف شده رو پنهان کرده و میگه برگرد تا پیداش کنی و این کار غیر ممکن هستش، آیا راه قانونی برای اجبار کردن به دادن ماشین توقیف شده هست؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

لطفا سوال خود را مبسوط بیان کنید

پرسشگر :

با سلام ببخشید ، من ماشین رو بابت مهریه توقیف کردم اما همسرم از برج 2 ماشین و پنهان کرده و میگه نمیدم ، تونستی خودت پیداش کن، و این کار واقعا غیر ممکنه، هیچ راهی وجود نداره از طرف اجرای احکام که مجبور بشه ماشین رو بیاره و تحویل بده؟

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.اگر صرفا تامین خواسته بوده که فعلا توقیف سندی هست و اگر برای اجرای حکم هست از طریق اجرای احکام الزام کنید.

محمدجواد جهاندوست دالنجان

جناب آقای محمدجواد جهاندوست دالنجان :

باسلام.اگر از طریق اجرای حکم است میتوانید شکایت سرقت مطرح کنید