مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو توسط ستاد اجرایی فرمان امام

با سلام و خسته نباشید
در سال 91 خودرو پارک شده ام را از جلوی منزل بعلت اسقاطی بودن بدون اطلاع اینجانب شهرداری برده و حدود سه سال پیگیر ماشینم بودم که شهرداری جوابگو نبود و هر بار با بهانه ای منو سنگ و قلاب کردن. بالاخره با شکایت کردن از شهرداری به سازمان بازرسی کل کشور و ریاست جمهوری معلوم شد ماشینم را پیمانکار شهرداری تحویل ستاد فرمان امام داده و آنها هم با حکم قاضی ماشین را اوراق کرده و فروخته اند. الآن ستاد میگه بیا یک میلیون و دویست هزار تومان بگیر برو مگر نه باید حالا حالاها دوندگی کنی اونم اگه قاضی حکم به نفع شما بده.
به نظر شما من باید چکار کنم.
با سپاس

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

مراجع قضایی قطعا در این مورد تصمیم میگیرند و خیالتان از بابت حکم دادگاه راحت باشه
اما اینکه قیمت ماشین چه میزان بوده با نظر کارشناس تعیین میگردد
اگر احساس میکنید که تفاوت قیمت واقعی و قیمت پیشنهادی زیاد است توصیه میشود از طریق دادگاه پیگیر باشید
شاط و پیروز باشید