مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

سلام من ماشینم ریو ال اس مدل 90 هست ماشینم بدون رنگ بود الان تصادف کردم من زیان دیده ام. میخواستم افت قیمت بگیرم خواستم بدونم تا چند سال افت قیمت شامل میشه؟ الان ماشین من که مدل 90 هستش افت قیمت شاملش میشه

پاسخ ها :

غلامرضا  بابوريان

غلامرضا بابوريان :

سلام
بله شامل میشه
باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید هرچند افت قیمت زیادی تعیین نخواهد شد با توجه به مدل خودروی شما .